Merdevegen 14B 3676 NOTODDEN +47 35 02 28 81

Om Heia AS

HEIA AS er en ventilasjonsentreprenør i Notodden som hovedsakelig jobber i Telemark og Buskerud, men vi har også oppdrag andre plasser på Østlandet. Firmaet ble etablert i 1995 og har 23 år i bransjen, men samlet så har vi som arbeider her over 60 års erfaring fordelt på prosjektering, prosjektstyring, produksjon, montasje og servicearbeider. Vi er en liten bedrift men vi har flere gode samarbeidspartnere som vi leier inn ved behov, dette gjør oss i stand til å ta større prosjekter når det kommer forespørsler. Vi har godkjenninger i Startbank og Sellihca systemene som blir oppdatert hvert år.  

HEIA AS har siden 2008 jobbet mye for større bedrifter innen kraftverksbransjen, dette har vært kunder som f.eks Statkraft Energi AS, Skagerak Energi AS og Otra Kraft AS. Det er varierte arbeider som utføres for disse kundene, men hovedsakelig er det rehabilitering av ventilasjon, levering og montering av ny ventilasjon, passiv brannsikring med brannspjeld og branntetting, produksjon av trapper / leidere / gangbaner med tilhørende rekkverk, utskifting av kabelbroer o.s.v. 

Vi har ofte flere prosjekter hvert år som innebærer arbeider i fjellanlegg og andre tekniske anlegg for disse kundene, noe som har gitt oss mye praktisk erfaring med slike arbeider. Dette har ført til at vi har fått en større fokus på HMS i vårt arbeid, og at vi utfører Sikker Jobb Analyser (SJA) når det er nødvendig.  

 

Vi driver i tillegg med tjenester innen mekanisk produksjon og sveising, dette utføres i vårt verksted på Notodden eller ute hos kunde. Vi tar også på oss bygningsmessige prosjekter og ombygginger, som f.eks rivning av betong / stål, uttransport og inntransport av maskiner, samt andre oppgaver som må utføres.

Bare spør oss, vi liker en utfordring……… 

Back to top