Merdevegen 14B 3676 NOTODDEN +47 35 02 28 81

Ventilasjon, kjøling og varmepumper 

 Ventilasjon, kjøling og varmepumper 

HEIA AS har siden 1995 brukt sin kompetanse til å sikre kundene godt inneklima, det viktigste har da vært å tilby kunden riktig produkt i forhold til ønsket funksjon og behov. Vi gjør vårt beste for å levere en løsning som fungerer, og hvis kunden absolutt skal ha noe som vi vet ikke fungerer så takker vi høflig nei til oppdraget. 

 

Vi leverer alt fra små enkle avtrekksvifter til komplekse ventilasjonsanlegg med elektriske tavler og fjernbetjening, disse anleggene kan være på alt fra en enkel avtrekksvifte på 150 m3/h til store ventilasjonsanlegg med total kapasitet på over 120.000 m3/h. De fleste anleggene er til boliger og næringsbygg, disse ligger gjerne på mellom 200 m3/h og 10.000 m3/h. Vi leverer også spesielle avtrekksløsninger for storkjøkken og restauranter, dette er gjerne avtrekkshetter med større fettfilter og innebygget slokkeanlegg. 

 

HEIA AS leverer også varmepumper, disse brukes ofte både til oppvarming og kjøling. Her har vi produkter som kan brukes i alt fra en enebolig / leilighet til større næringslokaler med flere enheter. Det kan ofte monteres kjøling i forbindelse med eksisterende ventilasjon ved behov, men da må det tas en vurdering av om det er plass nok og om det er luftmengde nok på anlegget. 

 

HEIA AS kan påta seg hele prosjektet i fra eventuell rivning av eksisterende anlegg, levering og montasje av nytt anlegg og eventuelle bygningsmessige arbeider i forbindelse med prosjektet. Det vi ikke utfører selv kan utføres av noen av våre samarbeidspartnere, slik at kunden kan ha en og forholde seg til under hele prosjektet. 

 

Vi utfører også service på ventilasjons- og kjøleutstyr, og vi har mange faste serviceavtaler på anlegg som skal ha årlig eller halv-årlig ettersyn. Det er også mulig å kjøpe filter til ventilasjonsanlegg for bolig eller næring hos oss, ta kontakt så finner vi en løsning på deres behov. 

Back to top